Secondary navigation

Utzon Center

Slotspladsen 4
9000 Aalborg

Tlf: +45 76 90 50 00
info@utzoncenter.dk
CVR: 30 27 94 41

 

Bankoplysninger

Registreringsnummer: 3201
Kontonummer: 3428244893

 

Fakturaer sendes til faktura@utzonfaktura.dk

Forside

Presse

Hold dig opdateret. Her er de seneste pressemeddelelser og fotos til medierne samt kontaktoplysninger.

Vi hjælper dig til at forstå en verden af arkitektur. Utzon Center er et oplevelseshus for arkitektur og design, hvor vi leger arkitekturen ind i alle aldre – fra børn til voksne. Vi viser, hvordan arkitektur hænger sammen med vores hverdag og måden, vi lever på. Vi formidler arkitektur i form af udstillinger, events, foredrag, konferencer og workshops for hele familien. Læs mere om Utzon Center.

 

Christina Holm Hansen

Presseansvarlig

Telefon +45 2932 9867

Christina@gatheragency.dk

 

 

Malene Abildgaard

Udviklings- og formidlingsdirektør

+45 3197 1610

maab@utzoncenter.dk

Malene er arkitekt MAA, forfatter og har tidligere været indstillet til designpriser i Danmark og udlandet samt samarbejdet med for eksempelvis Operahuset i Sydney, der er en af verdens største kulturinstitutioner.

 

Line Nørskov Davenport

Udstillingsdirektør

Telefon: +45 2520 2204

lne@utzoncenter.dk

Line er ph.d. i arkitektur og en af verdens førende eksperter i Jørn Utzon og hans arkitektur. Line har blandt andet forsket i, hvordan Jørn Utzons rejser og studieture påvirkede og formede hans arbejde og arkitektur. 

 

Utzon Center ejer også Utzon-arkivet med originale fotos, rejsevideoer, skitser og meget andet fra Jørn Utzons hånd. Vi hjælper gerne med at finde materiale, som du har brug for. 
 

Du kan holde dig opdateret og få tilsendt pressemeddelelser, ved at skrive dig op her. Følg @utzoncenter på Facebook, Instagram eller Linkedin.

 

Billeder af udstillinger

 

Billeder af Utzon Center